Kashmir skjerf

Kashmir skjerf- og sjal har blitt fremstilt i Nepal og Kashmir i årtusener. Ordet kashmir er også kjent under navnet pashmina, som er det persiske ordet for ull. De populære sjalene er spesielt kjent for sine vakre paisley-mønstre, som kan være dobbeltsidige med forskjellige mønstre på hver side. Skjerfene kan være i kjølige pasteller og klare farger og er ofte håndvevde med håndlagede kanter/frynser.

Besos Scarves sine skjerf i kashmir fremstilles av animalske fibre. Fibrene stammer fra ull fra buksiden til Kashmirgeiten. Ullen er veldig kostbar, ettersom geiten kun lever under spesifikke klimatiske forhold. Et kashmir skjerf er på grunn av ullens korte fibre ultralett, supermykt og behagelig å gå med både sommer og vinter. Når du har stylet skjerfet bevarer det volumet og forblir som du ønsker.

Siden kashmir er et kostbart materiale er det ofte blandet med andre animalske fibre som ull, silke eller modal. Et kashmir skjerf kan brukes året rundt, ettersom det er ultramykt og lett uten å være ullent. Perfekt til flyturen og feriekofferten. Samtidig er det det vakreste tilbehør til festkjolen de gangene det ikke passer å ha jakke eller cardigan.

Vi har et stort utvalg av kashmir skjerf hos Besos Scarves

Kashmir skjerf er ofte blandet med silke, modal eller annen ull. Kashmirull brukes ofte i eksklusive designskjerf for å oppnå den letteste vekten, det mest elegante uttrykket og den mykeste følelsen. Kashmir er et uttrykk for den ultimate luksusen samtidig med at materialet uttrykker avslappet eleganse. Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av kashmir skjerf i eget merke men også fra andre som Whiite, Syster P m.fl. Se de ultimate flerfargede skjerfene i 100% kashmir hos Besos Scarves.

Kjøp kashmir skjerfet ditt på nett hos Besos Scarves

Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av kashmir skjerf. Foretrekker du et håndlagd skjerf i 100% kashmir eller et oversized skjerf i kashmir, bomull og ull, så har Besos Scarves utvalget. Du kan betale via Paypal, Visa eller Mastercard. Vi leverer kashmir skjerfet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett. Eksklusive skjerf i kashmir fra Besos Scarves er ren luksus og den perfekte gaven!