Silkeskjerf

Et silkeskjerf fra Besos Scarves er den ultimate luksus. Silke fremstilles av sommerfuglens kokonger og er mykt med en vakker overflate. Silke har i årtusener vært brukt til klær på grunn av dens kvaliteter og letthet. De fine fibrene gjør silke spesielt egnet til skjerf, ettersom de krøller mindre og er utrolig behagelige å bære. Ikke alle typer silke tåler vask, og derfor bør de fleste silkeskjerf renses. Hos Besos Scarves finner du silkeskjerf i tvill, rayon, chiffon osv. og i mange forskjellige mønstre som fantasy, paisley, dyreprint osv.

Silkeskjerf i mange forskjellige kvaliteter

Prisen og kvaliteten av et silkeskjerf avhenger av materiale, hvor kraftig stoffet er, innfarging og ikke minst forarbeidet som for eksempel kanting. De vakre silkeskjerfene fra Christian Lacroix har unike print og hvert silkeskjerf kan være printet i opp til 29 forskjellige farger. De mest ekslusive silkeskjerfene på markedet er med håndsydde kanter og veldig kostbare, mens silkeskjerfene i prisklassen under ofte har maskinsydde kanter. Et perfekt silkeskjerf kan styles med hva som helst og er ofte så vakkert at selv når man ikke har det på kan man få glede av det, for eksempel ved å legge det elegant over en stol eller sofa. Men silkeskjerf er en klassiker og en sikker investering til basisgarderoben; på jobb, i fritiden og selvfølgelig i kofferten, så man hurtig kan forvandle sitt hverdagsantrekk til et festantrekk.

Slik styler man et silkeskjerf

Som et hvilket som helst annet skjerf kan man få silkeskjerfet i uendelig mange variasjoner; kvadratisk, rektangulært eller trekantet, og i mange størrelser. Et silkeskjerf kan styles på mange måter. Der et silkeskjerf tidligere ble oppfattet som ekstragavant og pyntet har det i dag endret status og fullender med den rette stylingen et avslappet bohemlook, også gjerne stylet rundt håret.

Pollini silkeskjerf

Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av fine skjerf fra Pollini som er en blanding av silke og ull. Skjerfene har en god størrelse, som gjør at de er lette å style både som skjerf og sjal. Flotte fargekombinasjoner i prikker og grunnfarge gjør at de er mange kvinners favorittskjerf - ikke minst Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt kan ofte sees med et skjerf fra Whiite.

Vi har et stort utvalg av silkeskjerf hos Besos Scarves

Her finner du et stort utvalg av flotte silkeskjerf til enhver anledning. Skal det være et eksklusivt og unikt silkeskjerf i 100% vakker silke eller et lite silkeskjerf i klassisk design? Et silkeskjerf kan ha blomsterprint eller være mer avslappet og kan selvfølgelig også styles som et lite skjerf rundt håndleddet eller på vesken.

Kjøp silkeskjerfet ditt på nett hos Besos Scarves

Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av silkeskjerf. Foretrekker du et silkeskjerf i fantasy eller paisley-mønster eller vil du heller ha et vevd sjal/skjerf i silke, så har Besos Scarves utvalget. Du kan betale via Paypal, Visa eller Mastercard. Vi leverer silkeskjerfet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett.