Sjal

Et sjal er et enkelt, men allsidig tilbehør. Sjal kan gjøre et antrekk mer elegant og fremheve en stilfull farge. Et sjal kan varme skuldrene dine og bæres på utallige måter. Besos Scarves har et godt utvalg av vakre sjal i mange størrelser og farger. Sjalene våre kan være klassiske ensfargede med frynsete kanter, som de nydelige pashminasjalene og kashmirsjalene, men vi har også mønstrete sjal, som finnes i mange forskjellige materialer, både til sommer- og vinterbruk.

Sjal i mange forskjellige stiler

Et sjal varmer om skuldre og rygg i kjølige stunder. Dessuten er det en av de eldste, vakreste og mest feminine typer tilbehør som finnes. Et sjal varmer enten du er inne eller utendørs – eller det kan gjøre en vakker kjole komplett de gangene det ikke passer å ha jakke eller cardigan til. Et sjal er som oftest avlangt, trekantet eller kvadratisk, brettet som en trekant. Et sjal kan være vevet, strikket eller noen ganger heklet, og kan være utsmykket med alt fra fine håndbroderier til paljetter og skinndetaljer. Mest kjent er pashminasjalet, som finnes både i ensfarget og mønstrete utgave, og med utallige fargekombinasjoner. Kantene kan være uten frynser, med naturlige frynser eller med vridde frynser. Den florlette kashmirullen gjør enhver festkjole komplett og er perfekt som hverdagssjal når festen er over.

Oversize-skjerf kan styles som sjal

Oversize-skjerf kan styles som sjal rundt skuldre eller nakke, eller legges elegant over korsrygg og albuer. Et sjal er et enkelt, men allsidig tilbehør. Sjal kan gi et elegant uttrykk og komplementere en stilig farge. Et sjal varmer skuldrene dine og kan styles på utallige måter. Besos Scarves har et godt utvalg av vakre sjal i mange størrelser og farger. Sjalene våre kan være i forskjellige print med frynsete kanter og i kvaliteter som passer til både sommer og vinter. Flerfargede sjal med broderier er vakre til ensfargede kjoler og antrekk. Et ensfarget sjal i enten matchende eller komplementær farge gjør en mønstrete kjole komplett.

Vi har et stort utvalg av sjal hos Besos Scarves

Her finner du et stort utvalg av vakre sjal til enhver anledning; til festkjolen, brudekjolen, til en vakker topp eller til kåpen. Vil du ha et klassisk, ensfarget sjal eller et mønstrete sjal i et flott design? Foretrekker du Besos, Andéol, Syster P, Black Lily, Whiite eller Kudibal? Vi har mange merker å velge mellom. Et sjal kan være elegant eller avslappet og kan selvfølgelig også styles som et stort og mykt skjerf rundt halsen.

Kjøp sjalet ditt på nett hos Besos Scarves

Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av sjal. Foretrekker du et oversized ullsjal med håndlagde broderier eller et eksklusivt sjal i 100% kashmir, så har Besos Scarves utvalget. Du kan betale via Paypal, Visa eller Mastercard. Vi leverer sjalet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett.