Skjerf

Skjerfene fra Besos Scarves er nøye utvalgt blant de beste design, materialer og produsenter i inn- og utland. Vi velger kun de beste materialene, så skjerfene er behagelige å ha på, lette å style og kvaliteten er unik. Designskjerfene våre er fra ledende merker (Besos, Black Lily, Syster P, Kudibal, Whiite og Andéol) og vi håndplukker fra sortimentene deres, slik at vi kan tilby deg de beste skjerfene fra hvert merke.

Skjerf er i dag det viktigste tilbehøret for både kvinner og menn

Et flott skjerf av god kvalitet varmer selvsagt hals og nakke på kjølige dager. Men samtidig kan skjerfet også uttrykke en bestemt stil med farge, størrelse, materiale, mønster og ikke minst styling hos den som bærer skjerfet. Skjerfet kan style et antrekk opp eller ned, alt etter hvilket materiale og hvilken styling man bruker. Et skjerf kan enten være i samme farge som resten av antrekket eller brukes som blikkfang ved at man velger en kontrastfarge. Hos Besos Scarves har vi alltid et stort utvalg av moteriktige skjerf – men samtidig har vi også klassiske design i både farger og mønstre. Vi velger alltid ut de vakreste fargene, de beste materialene og det flotteste håndverket – alt kombinert i et vakkert designskjerf. Silke, kashmir, ren ull eller satt sammen med myke materialer. Vi selger kun skjerf vi selv vil gå med...

Besos Scarves´ skjerfkolleksjon

Besos Scarves´ skjerfkolleksjon er nøye utvalgt blant de beste design, materialer og produsenter i inn- og utland. Vi velger kun de beste materialene og utvelger kun skjerf i naturmaterialer, så skjerfene er behagelige å ha på, lette å style og kvaliteten er unik. Designskjerfene våre er fra ledende merker (Besos, Andéol, Black Lily, Syster P, Kudibal og Whiite) og vi håndplukker fra sortimentene deres, slik at vi kan tilby deg de beste skjerfene fra hvert merke.

Vi har et stort utvalg av skjerf hos Besos Scarves

Her finner du et stort utvalg av flotte skjerf til enhver anledning. Skal det være et klassisk ullskjerf i en av våre 16 basisfarger eller et trendy skjerf med dyreprint? Foretrekker du (Besos, Black Lily, Syster P, Kudibal, Whiite eller Andéol)? Vi har mange merker å velge mellom. Et skjerf kan være både eksklusivt og avslappet – og selvsagt kan det også styles som et sjal rundt skuldrene sammen med en flott kjole.

Kjøp skjerfet ditt på nett hos Besos Scarves

Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av skjerf. Foretrekker du et unikt skjerf i en flott miks av dyreprint og prikker eller et eksklusivt håndlaget skjerf i 100% kashmir, så har Besos Scarves utvalget. Du kan betale via Paypal, Visa eller Mastercard. Vi leverer skjerfet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett. Trenger du hjelp til å velge skjerf er vi alltid klare til å veilede deg i både farge, størrelse, kvalitet og styling. Er du i området er du hjertelig velkommen til å stikke innom vårt showroom som ligger i Odense, Danmark (kun etter avtale).