Skjerf til menn

Skjerf til menn er i dag blitt et must. Det understreker en avslappet stil, signaliserer motebevissthet og har avløst det obligatoriske slipset. Et skjerf kan settes sammen med et klassisk antrekk, en avslappet jakke eller... Et skjerf til menn kan være ensfarget, rutete, stripete eller i andre mønstre på samme måte som størrelsen kan variere alt etter hvilken stil du ønsker. Skjerfet kan gjerne være i et eksklusivt materiale som kashmir.

Vi har et stort utvalg av skjerf til menn hos Besos Scarves

Materialer som ull, kashmir, lin og bomull samt blandinger av disse er behagelige og myke å ha på. Du skal imidlertid være oppmerksom på at et skjerf til menn i 100% kashmir er ultramykt, og derfor er det ikke velegnet til skjeggstubber. De kan være stive og slite unødvendig på skjerfet så det begynner å nuppe. Skjerf til menn er ofte i klassiske farger som blå, grå, svart, ensfarget, rutete eller stripete brun, men skal det være helt moteriktig anbefaler vi et skjerf i en farge som gir antrekket ditt mer farge og kant.

Kjøp ditt skjerf til menn på nett hos Besos Scarves

Hos Besos Scarves har vi et stort utvalg av skjerf til menn. Foretrekker du et ensfarget skjerf i ull eller et eksklusivt håndlaget skjerf i 100% kashmir, så har Besos Scarves utvalget. Du kan betale via Paypal, Visa eller Mastercard. Vi leverer skjerfet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett.